Dekotila tarjoaa apua kodin remontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Palveluitamme ovat esimerkiksi:

-toimivien tilaratkaisujen ideointi (esim. asunnon pohjaratkaisun muutosten suunnittelu)

-pintamateriaalien valinta ja hankinta (esim. laatat, maalit, tapetit, lattiamateriaalit)

-kiintokalusteiden (esim.keittiön kaapistot, kylpyhuoneen kalusteet) sijoittelun suunnittelu, materiaalien valinta ja tarvittaessa neuvottelu kalustetoimittajien kanssa

-tekstiilien ja huonekalujen valinta ja hankinta

-asunnon myyntistailaus

Suunnittelussa lähdetään liikkeelle asiakkaan toiveista, tarpeista ja budjetista. Suunnittelun kohde voi olla pieni (esim. sohvan valinta) tai suuri (esim. koko omakotitalon tila- ja sisustusratkaisut).

Dekotila kannustaa ekologisesti kestäviin ratkaisuihin, estetiikkaa ja käytännöllisyyttä unohtamatta.

Suunnittelu maksaa nopeasti itsensä takaisin, kun hukkaostoksilta ja vääriltä valinnoilta vältytään. On myös hyvä huomata, että tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään!

Palveluiden kokonaishinnat sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä neuvotellen. Hintaan vaikuttavat mm. tarvittavien piirustusten määrä ja tarkkuus sekä kohteessa vierailujen määrä.

Jos kaipaa ulkopuolisen näkökulmaa vain johonkin rajattuun sisustushaasteeseen, voi muutaman tunnin konsultaatiokäynti olla jo riittävä apu. Yhteistyön voi halutessaan aloittaa pienellä hankkeella, johon tarvitsee vain vähän apua. Suurempaan projektiin voi sitten edetä, kun innostus kasvaa.

Haluatko nähdä, miten remontti eteni Dekotilan työmaalla Etu-Töölössä talvella-keväällä 2019? Keskeneräisen projektin kuviin pääset alemasta linkistä. Kuvia valmiista kohteesta löytyy välilehdeltä ”Kuvia kohteista”.

Kuvia Dekotilan työmaalta Töölöstä talvella-keväällä 2019

johanna.jamsa(at)dekotila.fi