Tilasta koti – kodista viihtyisä.

Palvelut

Dekotila tarjoaa apua kodin remontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Palveluitamme ovat esimerkiksi:

  • toimivien tilaratkaisujen ideointi (esim. asunnon pohjaratkaisun muutosten suunnittelu)
  • pintamateriaalien valinta ja hankinta (esim. laatat, maalit, tapetit, lattiamateriaalit)
  • kiintokalusteiden (esim.keittiön kaapistot) sijoittelun suunnittelu, materiaalien valinta ja tarvittaessa neuvottelu kalustetoimittajien kanssa
  • tekstiilien ja huonekalujen valinta ja hankinta
  • asunnon myyntistailaus
  • remontin toteutus

Suunnittelussa lähdetään liikkeelle asiakkaan toiveista, tarpeista ja budjetista. Suunnittelun kohde voi olla pieni (esim. sohvan valinta) tai suuri (esim. koko omakotitalon tila- ja sisustusratkaisut).

Dekotila kannustaa ekologisesti kestäviin ratkaisuihin, estetiikkaa ja käytännöllisyyttä unohtamatta.

UUTTA:

Dekotilan kautta on mahdollista saada nyt myös luotettavat ammattilaiset remontin toteuttamiseen! Dekotila tekee yhteistyötä taitavan ja tarkan kirvesmies-puusepän kanssa. Myös sähkö- ja putkitöihin löytyvät luotettavat tekijät kauttamme!

Suunnittelu maksaa nopeasti itsensä takaisin, kun hukkaostoksilta ja vääriltä valinnoilta vältytään! On myös hyvä huomata, että tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään!

Palveluiden kokonaishinnat sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä neuvotellen. Hintaan vaikuttavat mm. tarvittavien piirustusten määrä ja tarkkuus sekä kohteessa vierailujen määrä.

Jos kaipaa ulkopuolisen näkökulmaa vain johonkin rajattuun sisustushaasteeseen, voi muutaman tunnin konsultaatiokäynti olla jo riittävä apu. Yhteistyön voi halutessaan aloittaa pienellä hankkeella, johon tarvitsee vain vähän apua. Suurempaan projektiin voi sitten edetä, kun innostus kasvaa.

Haluatko nähdä, miten remontti on edennyt Dekotilan työmaalla kesällä 2018? Alla olevan linkin kautta pääset kuviin. Remontti valmistuu syyskuussa. Myöhemmin siis lisää kuvia…

Kuvia remontin etenemisestä Dekotilan työmaalla kesällä 2018.

johanna.jamsa(at)dekotila.fi

Next Post

Previous Post